popustili

Borcu ukinuta suspenzija nakon što su uplatili dug Lučiću

klix.ba
28.12.2020.
u 21:40

FK Borac napokon je popustio i uplatio novac koji je dugovao svom nekadašnjem golmanu Mladenu Lučiću, potvrđeno je za Klix.ba iz Sindikata profesionalnih nogometaša. Lučić će sada morati pismeno javiti Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine da su izvršene sve obveze prema njemu nakon čega će biti ukinuta suspenzija banjolučkom klubu.

Tim iz Banje Luke prethodno je imao rok do 21. prosinca da isplati dug prema bivšem golmanu, a kako to nisu uradili, automatski su suspendirani i ta će odluka biti izvan snage sada nakon što su izmirili dug.

Borac je, prema Lučićevim riječima, bio dužan nešto više od 36.000 KM, dok je direktor banjolučkog kluba Dejan Lukendić tvrdio kako taj iznos duga nije točan.

"Naša naredna utakmica se igra tek u 2021. godini, pa ne vidim razlog da se diže bilo kakva panika. Ono što sa sigurnošću mogu reći je da će Borac sigurno isplatiti sav dug i samim tim nastaviti natjecanje u Premijer ligi i Kupu BiH", rekao je Lukendić prošli tjedan. 

Međutim, ostaje činjenica da je Borac "kupio" vrijeme onog trenutka kada je Nogometni savez BiH pomjerio krajnji rok isplate sa 5. prosinca za 21. prosinca, čime su im omogućili da igraju utakmicu protiv Sarajeva u pretposljednjem kolu jesenjeg dijela Premijer lige BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?