Banja Luka

Borcu stigle tužbe u iznosu od 112.000 maraka

28.12.2015.
u 07:24

"Novogodišnje čestitke" su poslali Avdukić, Grujić, Stokić, Dujaković, a od ranije se duguje Raspudiću, te Nogometnom savezu BiH

FK Borac nikako izići iz problema. Klub je i dalje bez uprave, radi samo povjerenstvo s 4 člana koje pokušava organizirati skupštinu kako bi banjolučki klub uopće nastavio natjecanje u Premijer ligi BiH. Na sve te probleme gdje se nitko ne želi uhvatiti u koštac s milijunskim dugovima, u klub dolaze nove tužbe bivših nogometaša zbog koji je neizvjestan nastavak natjecanja u prvenstvu BiH.

"Novogodišnje čestitke" poslali su Asmir Avdukić, Vladan Grujić, Joco Stokić, Stefan Dujaković, a od ranije se duguje Borisu Raspudiću, te po obvezama koje ima klub prema Nogometnom savezu BiH za razne propuste. Avdukiću je banjolučki klub ostao dužan 35.000 maraka, a zatim slijede Vladan Grujić s 20.000, Joco Stokić s 18.000, te Stefan Dujaković s 9000 KM. Od ranije je dug prema Raspudiću 17.000 KM, te 13.000 KM obveza prema NS BiH.

Iako je Borac na početku sezone dobio od Vlade RS čak 312.000 KM kako bi riješio ove probleme, očito ni to nije bilo dovoljno da se prvenstvo privede na miru kraju. - Istina je da su na naplatu došli stari dugovi i da su došle nove opomene i tužbe. Za sada je to negdje oko 112.000 KM i to je jednostavno nemoguće naći. Pokušavali smo, vraćali dugove u proteklom razdoblju, ali stalno dolaze nove opomene. Nemoguće je bilo raditi u takvim uvjetima, rekao je Robert Zrilić, direktor koji je podnio ostavku i radi u tehničkom mandatu. Članovi radnog povjerenstva traže način da se kriza prevlada i do početka priprema 12. siječnja nađe tijelo koje će voditi klub.

Trener Željko Vranješ i igrači su zabrinuti jer nemaju informacija, a potrebno je pojačati igrački kadar te sačuvati okosnicu tima. U Banjoj Luci su trenutačno Joco Stokić, Boris Raspudić, Darko Maletić, Bojan Puzigaća, ali s njima nema tko pregovarati iako je dosta nogometaša voljno igrati za banjolučki klub unatoč krizi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije