PREMIJER LIGA BIH

Borac u Banjoj Luci u 89. minuti ostao bez pobjede protiv Širokog Brijega

28.11.2020.
u 19:24

Borac je nešto bolje otvorio susret, na početku su prigode imali Lukić, Meleg i Zakarić, ali nisu uspjeli postići pogodak, da bi domaći tim u vodstvo ipak stigao u 14. minuti.

Lukić je asistirao Ziljkiću, a novi reprezentativac BiH lagano loptu šalje u praznu mrežu za vodstvo svog tima. Uzvratio je Jurilj u 33. minuti, no njegov udarac odlazi pored gola, da bi posljednju priliku u prvom poluvremenu imao Lukić, ali golman Širokog Brijega sjajno reaguje.

U drugom poluvremenu Borac je čuvao stečenu prednost, svoje prigode su čekali iz protunapada, a kada se činilo kako će meč završiti pobjedom od 1:0, Široki Brijeg preko Ikića u 89. minuti dolazi do poravnanja i ispostavit će se jednog boda.

Ovo je za Borac prvi susret ove sezone na domaćem terenu u kom nije upisao pobjedu, a nakon sedam trijumfa na svom kontu imaju jedan remi. S druge strane, za Široki Brijeg je ovo četvrti neriješen susret u ovoj sezoni.

Borac je ovim remijem ostao na četvrtoj poziciji sa 28 osvojenih bodova, jedan manje od Zrinjskog i tri više od Širokog Brijega.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije