Banja Luka

Borac prekinuo seriju poraza, Velež teorija spašava od ispadanja

redzic_nnn_bih_28112015
29.11.2015.
u 07:00

Domaći tim je postigao gol nakon 5 mečeva, dok su gosti nastupili s 5 mlađih igrača od 21 godine, a na klupi su imali samo vratara i tri igrača

Borac je prekinuo seriju poraza u Premijer ligi BIH. Banjolučani su u derbiju začelja svladali mostarski Velež 2:1 i tako je rival ostao prikovan za dno. Domaći tim je postigao gol nakon pet mečeva, dok su gosti nastupili s čak 5 mlađih igrača od 21 godine, a uz to, na klupi su imali samo vratara i tri igrača.

Borac je već u trećoj minuti opasno zaprijetio preko Elvira Koljića koji nije uspio svladati mladog vratara Harisa Volodera. Pet minuta kasnije Toni Jović je sjajno šutirao iz slobodnog udarca, vratar gostiju kratko odbio, a Koljić nije uspio poslati loptu u mrežu. Terensku inicijativu domaći su okrunili pogotkom u 15. minuti. Koljić je prošao po strani, odigrao povratnu loptu, a mladi nogometaš je preciznim udarcem doveo svoj tim u vodstvo.

Nakon kornera u 27. minuti, Vidović je bio neprecizan i poslao je loptu preko grede. Napadač Borca Elvir Koljić zaista nije imao sreće u prvom dijelu. U 37. minuti je sjajno prošao i šutirao, ali je bio neprecizan. Banjolučani su i u nastavku bili bolji rival. Prvo su zaprijetili preko Radinovića u 57. minuti, a zatim je Koljić izašao sam pred Volodera koji je intervencijom spasio svoj tim. Međutim, ni on nije mogao ništa uraditi u 73. minuti. Jandrić je povećao prednost svog tima.

Velež je prvi put uputio udarac u okvir gola u 81. minuti kada je Gavrić sjajno pokušao, no Jović je uspio obraniti. Mostarci su u završnici krenuli na sve ili ništa pa je Ćemalović uspio zatresti mrežu Jovića nakon pogreške obrane. No do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, pa su bodovi ostali u Banjoj Luci, čime se Borac vratio u borbu za ostanak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije