NBA liga

Bogdanović odličan, Zubac igrao 21 minutu, Bender operiran

NBA: San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks Jan 14, 2017; Mexico City, MEXICO; San Antonio Spurs forward LaMarcus Aldridge (12) shoots against the Phoenix Suns forward Dragan Bender (35) during the NBA game at the Mexico City Arena.  Mandatory Credit: Jos?
Reuters/PIXSELL
10.02.2017.
u 07:00

Unatoč porazu njegovih Brooklyn Netsa od Washington Wizardsa nakon produžetaka (1114:110), sjajnu igru pružio je hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović. U 33 minute, koliko je proveo na parketu, leteći Mostarac ubacio je 21 poen, imao pet skokova i četiri asistencije. Ipak, njegovoj momčadi nikako ne ide, Netsi bilježe samo negativne rekorde.

Solidno je odigrao i mladi centar Los Angeles Lakersa Ivica Zubac u porazu svojih Los Angeles Lakersa 121:102 od Detroit Pistonsa. Rođeni Čitlučanin na parketu je proveo 21 minutu i postigao pet poena.

Mladi hrvatski košarkaš 19-godišnji Čapljinac Dragan Bender u srijedu se podvrgnuo artroskopskoj operaciji na desnom gležnju, a u puni trening mogao bi se vratiti za četiri do šest tjedana, objavili su iz njegova kluba Phoenix Sunsa. Unatoč ozljedi i stanci od četrdesetak dana, koju predviđaju liječnici, u početku su se čule mnogo lošije vijesti. Prema prvotnim prognozama, govorilo se kako je za njega ovogodišnja sezona gotova. Na sreću, mladi košarkaš će, nakon artroskopskog zahvata, u punim košarkaškim aktivnostima moći sudjelovati za četiri do šest tjedana. (mbo)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije