Transfer

Bivši napadač Crvene zvezde i veliki Delija stiže u Dinamo?

nogometas
07.12.2015.
u 11:56

Đorđe Despotović u Kairatu je zabio 9 golova u 15 utakmica. Dok je bio u Spartaku iz Subotice, u jednoj emisiji pojavio se u majici Delija što su mu zamjerili navijači

Đorđe Despotović na pragu je dolaska u Dinamo, piše HotSport. Mladi srpski napadač i veliki navijač Crvene zvezde navodno stiže na Maksimir gdje će biti Dinamov gost i pregovarati o mogućem transferu u maksimirski klub.

Despotović je napadač, visok je 190 centimetara, a ponikao je u mladoj momčadi Zvezde. Nikad nije dobio pravu šansu. Lani je u Zvezdu stigao iz Lokerena, ali ubrzo je poslan posudbu u Zhetysu pa u Kairat gdje je u 15 utakmica zabio devet golova.

Posudba mu je istekla i od 31. studenog je slobodan igrač, a HotSport piše kako je sa Zvezdom dogovorio raskid ugovora i oprostio klubu cijeli dug.

Dok je igrao u Spartaku iz Subotice imao je problema s domaćim navijačima jer se u jednoj emisiji, dok je još bio član Spartaka, pojavio u majici Delija, navijačke skupine Crvene zvezde za koju otvoreno kaže da je njezin veliki navijač.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije