'TO ME SKUPO KOŠTALO'

Bivši najbolji nogometaš svijeta: Real i Mourinho uništili su mi karijeru

18.04.2018.
u 18:52

- To je bila greška koja me skupo stajala. Otišao sam u Madrid iz Italije gdje su me svi voljeli i to sam platio na najgori način. Nisam mogao raditi s Joseom Mourinhom koliko se god trudio, trenirao i molio. Za mene nije bilo mjesta. U Realu sam bio jako nesretan - rekao je Kaka

Umirovljeni brazilski nogometaš Kaka (35) koji je 2007. proglašen najboljim igračem svijeta otkrio je da mu je prelazak u Real Madrid bio najgori potez u karijeri. 

- To je bila greška koja me skupo stajala. Otišao sam u Madrid iz Italije gdje su me svi voljeli i to sam platio na najgori način. Nisam mogao raditi s Joseom Mourinhom koliko se god trudio, trenirao i molio. Za mene nije bilo mjesta. U Realu sam bio jako nesretan - rekao je Kaka koji je 2009. godine iz Milana prešao u Real.

- Kada sam otišao iz Reala, Mourinho je rekao da sam jedan od najvećih profesionalaca koje je trenirao. No, nije mi dao priliku da to dokažem na terenu.

Kaka je u karijeri igrao za Sao Paulo, Milan, Real Madrid, a umirovio se u Orlando Cityju. Za reprezentaciju Brazila odigrao je 92 utakmice i zabio 29 golova.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije