NEPRIMJERENO

Bivši igrač Reala poludio na navijače koji su ga izviždali: Ku*vini sinovi, nezahvalna go*na...

30.01.2022.
u 11:26

Bivši nogometaš Real Madrida i Bayerna te nominalno najveća kolumbijska zvijezda je ‘poludio‘ zbog ponašanja navijača nakon poraza od Perua. Bila im je to šesta uzastopna utakmica bez pobjede. 

Kolumbijska nogometna reprezentacija u petak je kod kuće izgubila od Perua s 1-0 i tako ugrozila šanse za nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru sljedeće godine.

Kako su to primili navijači? Nikako. Svoje su reprezentativce Kolumbijci ispratili glasnim zvižducima i vrijeđanjem na što su se pojedini igrači itekako uvrijedili, pogotovo James Rodriguez (30). 

Bivši nogometaš Real Madrida i Bayerna te nominalno najveća kolumbijska zvijezda,  čija je karijera, doduše, posljednjih godina u strmoglavom padu, nakon utakmice je 'poludio' zbog ponašanja navijača.

- Sad će nam zviždati? Ku*vini sinovi, nezahvalna go*na - galamio je James, koji očito nije primijetio mnoštvo kamera i mikrofona ili ga jednostavno nije bilo briga.

Snimku pogledajte OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?