ARTEM MILEVSKI

Bivši igrač Hajduka je uništen od alkohola, liječnici se bore za njega: 'Stanje je jako ozbiljno'

Artem Milevski
Miranda Cikotic/PIXSELL
26.09.2023.
u 08:45

Pad u njegovoj karijeri počinje 2012. godine dok je još igrao za kijevski Dinamo u kojem je imao status velike zvijezde, a zatim je počelo lutanje od kluba do kluba, kratko vrijeme zadržao se u Hajduku , pa je onda prešao na Park mladeži u RNK Split

Bivša zvijezda kijevskog Dinama i nekadašnji igrač Hajduka, Artem Milevski, nekada je slovio za najveću nadu ukrajinskog nogometa i predviđali su mu blistavu budućnost. Proglasili su ga nasljednikom kultnog Andrija Ševčenka, ali zbog lagodnog života Milevski nikada nije ispunio očekivanja. 

Pad u njegovoj karijeri počinje 2012. godine dok je još igrao za kijevski Dinamo u kojem je imao status velike zvijezde, a zatim je počelo lutanje od kluba do kluba, kratko vrijeme zadržao se u Hajduku , pa je onda prešao na Park mladeži u RNK Split jer mu je Dalmacija očigledno jako odgovarala.

Alkohol mu je  bio draži od treninga. Prije nekoliko dana umalo ga je koštao života i on je u bolnici u poprilično ozbiljnom stanju. Objavio je to njegov prijatelj i bivši suigrač iz reprezentacije Aleksander Alijev koji se već neko vrijeme brine za njega i ranije ga je želio odvesti na liječenje od alkohola.

- Želim objasniti stvari oko Milevskog. Hvala Bogu pa smo uspjeli smjestiti ga u bolnicu. Ovdje je već pet dana i situacija je veoma ozbiljna. Liječnici se bore i za sada je dobro - rekao je Alijev.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?