IGRAO ZA CELTICSE

Bivši 26-godišnji NBA igrač iznenada preminuo u snu

IGRAO ZA CELTICSE
12.02.2017.
u 20:15

Brazilski mediji javljaju da je 26-godišnji košarkaš Fabricio Meloiznenada preminuo u svom domu u Juiz de Fori. Njegovo beživotno tijelo u subotu ujutro pronašla je majka. Uzrok smrti još nije poznat, piše Večernji.hr

 

Fabricio Melo studirao je na Sveučilištu Syracuse, a 2012. godine su ga kao 22. picka NBA drafta izabrali Boston Celticsi. U kolovozu 2013. iz Bostona je u razmjeni igrača otišao u Memphis.

Sljedeće sezone potpisao je za Dallas, ali nije igrao službenu utakmicu. U Brazil se odlučio vratiti 2015. godine kada je potpisao za Sorocabanu, a ovu je sezonu igrao za Brasíliju.

 

BREAKING: Former Syracuse and Celtics center Fab Melo has died in Brazil at the age of 26, per multiple reportshttp://ble.ac/2lDkn68 

- Ovo je tužan dan, teško mi je u to povjerovati. Bio je zaista dobar momak. Dao je sve od sebe i želio je postati dobar igrač - rekao je trener Syracusea Jim Boeheim.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije