Super slav

Bilić na korak do 200 milijuna funti!

slaven bilic
09.07.2020.
u 10:32

 Trećom pobjedom u nizu u Championship West Bromwich Albion Slavena Bilića i Filipa Krovinovića nalazi se svega osam bodova od ulaska u Premiership četiri kola prije kraja

Prezadovoljan sam. Naravno da je rezultat najvažniji, ali bitno je i kako pobjeđuješ, a mi smo bili fantastični, rekao je Slaven Bilić nakon što je s West Bromwich Albionom srušio Derby County 2-0 i došao na koračić od plasmana u Premiership.

Bivši hrvatski reprezentativac i izbornik radi sjajan posao u drugom klubu na Otoku i u prvoj je sezoni nadomak uspjeha vrijednog čak 200 milijuna funti. Toliko ugrubo svakom klubu donosi plasman u elitu engleskoga klupskog nogometa.

- Ponosan sam na igrače, ovakvu izvedbu mogao sam samo poželjeti. Moramo iskoristiti pobjedu kako bismo nadogradili samopouzdanje. Mislimo samo o Blackburnu, a ne o drugim utakmicama. U dobroj smo poziciji i moramo misliti samo o sebi - rekao je Nane, koji na terenu ima još jednog Hrvata, Filipa Krovinovića.

WBA je vodeći u Championshipu četiri kola prije kraja, a Leeds s utakmicom manje zaostaje dva boda. Prve dvije pozicije vode izravno u Premier ligu pa Slaven jednim okom prati i gdje je trećeplasirani.

Brentford, jedini koji ga je pobijedio nakon korona pauze, zaostaje pet bodova i to će reći: u posljednje četiri utakmice Bilićevoj momčadi treba najviše osam bodova. Prvo idu u goste 10-plasiranom Blackburnu pa dočekuju četvrtoplasirani Fulham, gostuju kod Huddersfielda (19.) i dočekuju 14-plasirani Queens Park Rangers.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?