ozljeda bubrega

Bilbija izvan terena do kraja prvog dijela prvenstva

Foto: Stojan Lasić
12.11.2018.
u 18:16

Zbog ozljede bubrega, koju je zadobio u subotnjem derbiju Zrinjski – Sarajevo (2:2), nogometaš Zrinjskog Nemanja Bilbija propustit će ostatak prvog dijela sezone Premijer lige BiH.

"Bilbija je zadržan radi praćenja i daljnjih pretraga te kako bi imao potpunu liječničku skrb. U bolnici će ostati sedam dana, nakon čega se očekuje da oporavak nastavi na kućnom liječenju. S obzirom na činjenicu da prvi dio sezone završava za manje od dvadeset dana, jasno je da Nemanje neće konkurirati za posljednje dvije utakmice jeseni", priopćio je u ponedjeljak HŠK Zrinjski.

Bilbija je u dosadašnjem dijelu sezone bio daleko najbolji igrač aktualnih prvaka i s 14 postignutih golova trenutno je najbolji strijelac Premijer lige BiH.

Do zimske stanke Zrinjski će odigrati još dvije utakmice: gostovanje kod Tuzla Cityja (24. studenoga) i domaća utakmica s Krupom (1. prosinca).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije