očekivana odluka

Bilal Šuman novi izbornik rukometne reprezentacije BiH

Bilal Šuman
03.08.2016.
u 13:00

Nekadašnji bh. rukometaš Bilal Šuman danas je izabran za novog izbornika reprezentacije Bosne i Hercegovine. Šuman je dobio podršku svih 12 članova Izvršnog odbora Rukometnog saveza BiH, a službeno će biti predstavljen za novog izbornika bh. reprezentacije 20. kolovoza u Mostaru. 

Šuman je na izborničku poziciju stigao umjesto Dragana Markovića koji je napustio klupu BiH nakon utakmica kvalifikacija protiv Švedske. Rukometni savez BiH je nakon odlaska Markovića raspisao natječaj za novog izbornika, a očekivano ovo mjesto pripalo je Šumanu. 

Kako piše Oslobođenje, razlog službenog prestavljanja 20. kolovoza je zbog toga što je isti dan u Mostaru sjednica Izvršnog ogbora RSBiH. Šuman je ranije najavio da mu je prvi cilj da u reprezentaciju Bosne i Hercegovine vrati rukometaše koji su odbijali u posljednjim ciklusima igrati za reprezentaciju. 

Kvalifikacije za EP u Hrvatskoj 2018. godine počinju u listopadu. BiH se nalazi u grupi sa Španjolskom, Austrijom i Finskom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije