Nogometni savez BiH

BiH iduće godine uvodi VAR kao pomoć sucima

var kamera
20.04.2021.
u 18:29

Tehnologija VAR kod suđenja trebala bi biti u uporabi na nogometnim terenima u Bosni i Hercegovini u sezoni 2022/23., izvijestili su iz Nogometnog saveza BiH. 

Predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković razgovarao je na marginama Kongresa UEFA-e u švicarskom Montreuxu s predsjednikom svjetske nogometne organizacija Giannijem Infantinom oko uvođenja VAR tehnologije. Istaknuo je kako će Bosna i Hercegovina imati punu potporu svjetske kuće nogometa za iskorak s kontrolom suđenja.  

- U realizaciju ovog opsežnog projekta krenut ćemo već ovog ljeta, a očekujemo da od sezone 2022/23. Nogometni savez BiH bude spreman za uvođenje VAR sustava - rekao je Zeljković kako ga citiraju iz nogometnog saveza. Dodao je kako ova novost predstavlja veliki izazov za bosanskohercegovački nogomet. 

- Ovo je složen posao i mi smo odlučni provesti ga do kraja kako bismo unaprijedili suđenje i sveli sudačke greške na minimum - rekao je predsjednik Nogometnog saveza BiH. 

Ključne riječi
var

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije