Premijer liga

Bez golova između Krupe i Zrinjskog

Zrinjski
17.09.2016.
u 17:58

Aktuelni prvak naše zemlje, Zrinjski, gostovao je u Krupi na Vrbasu u devetom kolu Premijer lige, a na kraju 90 minuta nije bilo pobjednika, ali ni golova. 

Krupa je pravo osvježenje u Premijer ligi ove sezone, a Zrinjski nastavlja s igrama iz prošle sezone i drži vodeće mjesto. Iako su Plemići imali ambicije veće od boda, svakako da neće biti nezadovoljni s konačnih 0:0, pošto i dalje imaju pet bodova prednosti nad prvim pratiteljima, piše sportsport.ba. 

Petrak je u 20. minuti pokušao s 20 metara, ali lopta odlazi preko domaćeg gola. U 10. minuti sjajna prilika za Krupu nakon kornera, Vukotić je škarama pucao preko gola.  

U 14. minuti Petrak glavom puca, mreža domaćina ostaje mirovati. Todorović potom šutira s 20 metara, ali ravno u dobro postavljenog Nikolića. Plemići su prijetili i u 37. minuti, Stojić je šutirao s ivice šesnaesterca, ali domaći golman Nikolić oprezan. 

I u nastavku je Zrinjski bio nešto bolji, opravdavao je ulogu favorita u meču, ali nije uspijevao ozbiljnije zaprijetiti Krupi. Imali su i domaći svoje pokušaje, ali nisu bili uspješni. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije