prijem u mostaru

Bešlić Markiću zaželio pobjedu pred mostarskom publikom i obranu titule

21.05.2019.
u 14:28

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je u utorak mostarskog boksača Emila Markića koji će, nakon osvajanja europskog WBO pojasa u poluteškoj kategoriji, pred mostarskom publikom braniti titulu prvaka protiv trenutnog prvaka Češke Tomaša Adameka.

Markić je gradonačelnika Bešlića upoznao s pripremama za nadolazeći meč koji će biti održan u nedjelju, 26. svibnja, u dvorani na Bijelom brijegu s početkom u 19 sati te je zahvalio za konkretnu pomoć koju je dobivao i koju i dalje dobiva od Grada.

Gradonačelnik Bešlić zaželio mu je pobjedu pred mostarskom publikom i obranu titule te zahvalio na svemu što čini u promociji sporta i Mostara.

Emil Markić boksom se počeo baviti 2000. godine. Bio je juniorski reprezentativac Hrvatske, deset godina nastupao je za BiH i višestruki je prvak države, a od 2012. godine je profesionalac u poluteškoj kategoriji.

Prema rankingu najbolji je bh. boksač u svim kategorijama te najbolji hrvatski boksač u poluteškoj kategoriji, priopćeno je iz Grada Mostara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije