Pjanić:

Belgiju što prije zaboraviti i pobijediti sve do kraja!

Miralem Pjanić
09.10.2016.
u 11:30

Miralem Pjanić prolazi fazu prilagodbe u novom klubu. Kako se osjeća nakon što nekoliko mjeseci nosi dres Juventusa i što očekuje od sezone otkrio je za talijansku Gazzettu Dello Sport, prenosi Goal.com

"Prilagodba je sve bolja i bolja. Juventus igra odično, prvi smo u prvenstvu i Ligi prvaka, a to je upravo ono što želimo. Uvijek se može još i bolje, a tome i težimo. Ako uzmemo u obzir da je stiglo puno novih igrača, onda je sve u savršenom redu", rekao je Pjanić pa nastavio:

"Ja nisam bio najspremniji fizički pa zato u početku nisam igrao, ali polako je sve sjelo na svoje mjesto. Pripreme su bile drugačije nego kakve sam imao u Romi, ali i na to sam se priviknuo. Iako, meni je uvijek najugodnije na terenu."

Komentirao je Pjanić i pogrešku velikog Buffona protiv Španjolske. 

"U nogometu se takve stvari događaju pa eto i najvećima. Žao mi je naravno, ali Gigi je veliki profesionalac i on će na to odgovoriti na terenu."

Njegov prijatelj i suigrač iz reprezentacije Edin Džeko ima dobar start u Romi. 

"Nisam iznenađen, nikako. Jako sam sretan što mu je odlično krenulo u novoj sezoni jer mu je prošla bila pomalo burna. Čini se da i on sam ima više povjerenja u samoga sebe. Ovakvog Džeku poznajem dugo vremena. On je veliki napadač koji zna i sam sebi stvarati prilike. Vidjet ćete koliko će golova zabiti za Romu ove sezone", rekao je Pjanić. 

Juventus je već na četiri boda od Napolija. 

"Ništa tu naravno nije gotovo. Tek je počelo. Dugo je prvenstvo i Juventus će se boriti s Romom, Napoiljem i Interom za naslov. Bit će teško. Naslov će uzeti oni koji će dulje zadržati kontinuitet pobjeda. Mi naravno imamo veliku želju za šesti uzastopni naslov, ali borimo se i za Ligu prvaka. Bit će naporno i teško jer sezona je duga. Kada Liga prvaka uđe u nokaut fazu, onda je sve skupa kao da igrate poker."

Osvrnuo se Pjanić i na poraz od Belgije, ali i sljedeću utakmicu protiv Cipra. 

"Belgija je ipak druga kategorija od nas. Favorit za prvo mjesto. Ipak, nismo očekivali da ćemo biti tako loši. Ušli smo nekako s previše straha. Stajali smo odozada i nekako se mučili kako izaći iz njihovog pritiska. Tako smo im dali prva dva gola, a onda je njihova kvaliteta završila posao. Takve momčadi vam ne opraštaju. Sada nam je cilj pokušati pobjediti u svim preostalim utakmicama. Moramo biti oprezni protiv Cipra jer zna biti neugodan. Morali bi što prije zaboraviti Belgiju jer bila je to samo jedna loša noć", poručio je Pjanić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije