Doigravanje

Baždarević objavio spisak za dvomeč s Irskom

baždarević
03.11.2015.
u 11:11

Na spisku igrača kojeg je danas objavio izbornik Mehmed Baždarević nije bilo većih izmjena u odnosu na posljednje dvije utakmice kvalifikacija, tako da su izborniku svi igrači na raspolaganju, osim Muhameda Bešića koji zbog suspenzije ne može igrati prvu utakmicu doigravanja. Jedino novo ime je Rade Krunić

Baždarević je na današnjoj press-konferenciji objavio spisak igrača na koje računa u predstojećim utakmicama doigravanja za odlazak na Europsko prvenstvo u Francusku 2016. godine, koju naš tim igra protiv reprezentacije Irske. Na spisku se nalaze 28 igrača.: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Jasmin Burić, Mensur Mujdža, Toni Šunjić, Ermin Bičakčić, Emir Spahić, Sead Kolašinac, Edin Cocalić, Muhamed Bešić, Marin Aničić, Tino Sven Sušić, Rade Krunić Ervin Zukanović, Miralem Pjanić, Srđan Grahovac, Anel Hadžić,Ognjen Vranješ, Senad Lulić, Sejad Salihović, Edin Višća, Ermin Zec, Haris Medunjanin, Izet Hajrović, Edin Džeko, Vedad Ibišević, Armin Hodžić, Ermin Zec i Milan Đurić. Prva utakmica baraža igra se 13. studenoga u Zenici, a revanš tri dana kasnije u Dablinu. Izbornik Baždarević se zahvalio svima koji su pratili reprezentaciju u dosadašnjim kvalifikacijama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?