FIFA suspendirala selektora BiH

Baždarević neće voditi Zmajeve protiv Gibraltara

Baždarević:
25.12.2016.
u 12:04

Mehmed Baždarević neće voditi Zmajeve sa klupe protiv selekcije Gibraltara nakon što je selektor BiH suspendovan od strane FIFA-e

Disciplinsko povjerenstvo FIFA-e je kaznilo Baždarevića sa dvije utakmice suspenzije u okviru kvalifikacija za nogometno Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji zbog nesportskog ponašanja i kršenja fair-playa, s tim da je druga utakmica uvjetna. To u praksi znači da će Baždareviću biti zabranjeno vođenje reprezentacije samo protiv Gibraltara 25. ožujka sljedeće godine u Zenici, dok će moći voditi Zmajeve u susretu protiv Grčke 9. lipnja. Ukoliko u narednih 12 mjeseci popularni Meša ponovi slične incidente za koje je optužen, ponovno će dobiti suspenziju od jedne utakmice i to kao dodatak na kaznu koja mu bude izrečena. Baždarević će također morati platiti kaznu u iznosu od 5.000 švicarskih franaka.
Podsjetimo, Disciplinsko povjerenstvo FIFA-e je kaznilo i NS BiH sa 25.000 švicarskih franaka zbog ponašanja navijača na susretu protiv Grčke u Pireju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?