Nogomet

Baždarević: Nastavili smo pratiti naše igrače

mesa
22.01.2016.
u 06:00

Baždarević se posvetio uobičajenoj praksi da se igrači koji igraju za BiH, ali i svi drugi koji konkuriraju za to, pomno prate

Seniorska nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u ožujku ove godine odigrat će dvije prijateljske utakmice, s Luksemburgom 25. ožujka i četiri dana poslije protiv Švicarske.

Počela prodaja ulaznica

Inače, prodaja ulaznica za bh. navijače, prema dogovoru, počinje 19. veljače 2016. godine preko tiketing portala: www.ticketcorner.ch. Ulaznice za navijače BiH će se nalaziti u dijelu stadiona predviđenom za navijače gostujućeg sastava, u sektorima D28 i B31. Cijena ulaznica je 39 švicarskih franaka. Nakon Švicarske, BiH će igrati prijateljske utakmice i protiv Luksemburga, odnosno protiv Španjolske. Nakon utakmica dodatnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo, izbornik BiH Mehmed Baždarević i njegovi suradnici imali su vremena posvetiti se manje vidljivim, ali neophodnim poslovima, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH. - Nakon kvalifikacijskih utakmica uslijedilo je razdoblje detaljnih analiza. Zajedno sa suradnicima pogledali smo sve statističke podatke, te analitikom pokušali doći do nekih činjenica koje nam mogu koristiti u sljedećem razdoblju. Dobili smo pravu sliku onoga što smo radili, te smo uvidjeli na čemu možemo temeljiti našu igru u novom kvalifikacijskom ciklusu - kazao je izbornik Mehmed Baždarević za službeni portal Nogometnog saveza BiH.

Uobičajena praksa

Izbornik Baždarević se posvetio uobičajenoj praksi da se igrači koji već igraju za reprezentaciju A, ali i svi drugi koji konkuriraju za to, pomno prate u njihovim klubovima. - Već smo počeli pratiti naše nogomrtaše, uglavnom one što igraju u Engleskoj i Italiji čija prvenstva se nisu prekidala tijekom zime. Svakodnevno razmjenjujemo informacije, a iskoristit ćemo priliku da obiđemo i nekoliko naših momčadi koje su počele s pripremama. Pratimo nekoliko mladih nogometaša na koje moramo obratiti pozornost, ali ne bih još govorio o imenima jer se svi trebaju u međuvremenu tuditi i raditi maksimalno - izjavio je izbornik BiH. Naglasio je kako će prijateljske utakmice s Luksemburgom i Švicarskom iskoristiti kako bi provjerio što više nogometaša, te da razmišlja o proširenju popisa reprezentativaca. Baždarević je dodao kako mu nedostaju utakmice “jer to je ono najteže, ali i najljepše u ovom poslu”. U međuvremenu Baždareviću i stručnom stožeru preostaje pratiti formu kandidata za bh. vrstu pred nove prijateljske susrete jer definitivno je kako je do idućih kvalifikacija potrebno dići formu svih igrača u reprezentaciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?