messi

Barcelona ne ovisi o meni!

Messi
25.11.2016.
u 08:47

Leo Messi još uvijek nije potpisao novi ugovor s Barcelonom i nekoliko je klubova koji su spremni dati bogatstvo da Argentinca vide u svojoj momčadi. Mnogi se slažu da Barca neće biti ista momčad ako Argentinac u određenom trenutku odluči otići, ali on je uvjeren da momčad ne ovisi samo o njemu, prenosi Goal.com

"Barcelona ne ovisi o meni. Barcelona je najbolji klub na svijetu i ne ovisi o jednom igraču. To je prevažan klub da bi se mislilo samo na jednog pojedinca," rekao je Leo Messi na jednom komercijalnom događaju na kojem je sudjelovao u četvrtak pa se prisjetio utakmice protiv Celtica u Ligi prvaka.

"Utakmica sa Celticom je bila posebna zbog strasti koja se osjeća na tom stadionu. Sretni smo zbog rezultata i zbog prolaska, to smo tražili."

"Ne svodi se sve na pobjede i poraze, postoje važnije stvari od naslova ili osvajanja utakmica. Ako ne postigneš pogodak, ne možeš prestati uživati u ostalim stvarima u životu," završio je Messi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije