POTVRĐENO

Barcelona dovela veliko pojačanje, odštetna klauzula veća nego Messiju!

pixsell
12.07.2019.
u 16:15

Najbolji igrač Eura 2016. Antoine Griezmann iz ligaškog rivala Atletica će na Camp Nou prijeći za odštetu od 120 milijuna eura čime su si Atleti isplatili 126 milijuna eura težak transfer Joaoa Felixa.

Konačno je postalo službeno. Nakon mjeseci najava, nagađanja, pa čak i svađa s novim poslodavcem, Antoine Griezmann je postao novi igrač Barcelone. 

Najbolji igrač Eura 2016. iz ligaškog rivala Atletica će na Camp Nou prijeći za odštetu od 120 milijuna eura čime su si Atleti isplatili 126 milijuna eura težak transfer Joaoa Felixa.

Kako piše na službenoj stranici Barcelone, francuski reprezentativac će potpisati ugovor na pet sezona, a otkupna klauzula za njegove usluge iznosit će vrtoglavih 800 milijuna eura, više od Lionela Messija (700 milijuna eura).

Osim Griezmanna, Barcelona je dovela i Frenkieja De Jonga iz Ajaxa za 75 milijuna eura, a ako španjolski gigant uspije dovesti Neymara i još jednog braniča De Ligta, bili bi nezaustavljivi. Napadački kvartet Messi, Neymar, Griezmann i Suarez zvuči kao varanje u usporedbi s drugim klubovima.

Podsjetimo, Griezmann u španjolskoj igra cijelu seniorsku karijeru, a prije Barce i Atletica igrao je za Real Sociedad. U klupskoj karijeri je u 360 utakmica zabio 140 pogodaka. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije