Novi trener

Barbarić: Biti trener Zrinjskoga velika čast, ali i odgovornost

HŠK "Zrinjski"
04.01.2017.
u 14:46

Zrinjski je danas najbolji klub u državi, a prije je bio skromnih mogućnosti. Mogu samo biti zahvalan i normalno da ću se truditi opravdati povjerenje - kazao je Barbarić.

Novi trener HŠK "Zrinjski" Ivica Barbarić izjavio je u srijedu u Mostaru kako je za njega velika čast i satisfakcija biti trener tog kluba te dodao kako je svjestan odgovornosti svoje funkcije koja je u skladu s ambicijama kluba.

Barbarić, koji je Zrinjski vodio već dva puta, i to u sezoni 2001./2002., a zatim i kratko u proljetnom dijelu sezone 2002./2003., na koferenciji za novinare naglasio je kako je trenutno Zrinjski najbolji klub u Bosni i Hercegovini.

- Velika je razlika u klubu danas i 2001. godine kada sam vodio Zrinjski. Zrinjski je danas najbolji klub u državi, a prije je bio skromnih mogućnosti. Mogu samo biti zahvalan i normalno da ću se truditi opravdati povjerenje - kazao je Barbarić.

Govoreći o rivalstvu kazao je kako su Sarajevo i Željezničar najveći konkurenti, premda ne treba isključiti ni Radnik. 

- Međutim, ja želim da mi gledamo samo sebe i tako dođemo do željenih rezultata - kazao je Barbarić. On je izrazio zadovoljstvo igračkim kadrom te kazao kako tu neće biti velikih promjena.

 - Što se tiče stručnog stožera, također neće biti promjena samo ćemo još priključiti dugogodišnjeg trenera HNK-a Branitelj Ivana Bubala te ćemo se još dogovoriti oko podjela posla - kazao je Barbarić.

Istaknuo je kako pripreme kreću 11. siječnja, a tjedan dana nakon toga slijedi utakmica s Dinamom.

- Zatim idemo u Međugorje od 20. do 29. siječnja, a potom u Istru gdje ćemo ostati osam do devet dana i odigrati tri prijateljske utakmice. Nakon toga se vraćamo kući i imamo turnir u Gabeli - kazao je Barbarić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?