Reprezentacija BiH

Barbarezu ugovor na četiri godine, Hasagić također u stručnom stožeru

16.04.2024.
u 17:17

Legendarni kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez (52) bit će imenovan za novog izbornika nogometne A reprezentacije BiH. Pregovori s predsjednikom krovne kuće bh. nogometa Vicom Zeljkovićem su bili uspješni i preostalo je da se dogovore sitnice prije nego što Barbarez službeno zamijeni Savu Miloševića na klupi reprezentacije.

"Točno je da je Sergej Barbarez najbliži mjestu izbornika", potvrdio je za portal SportSport Vico Zeljković uz dodatak da će mu desna ruka, odnosno spona između ekipe i stručnog stožera biti Emir Spahić.

SportSport saznaje da će Barbarez s Nogometnim savezom Bosne i Hercegovine vjerojatno potpisati ugovor na četiri godine. Dobit će odriješene ruke da stvori novi nacionalni tim kojem bi cilj bio odlazak na veliko natjecanje.

Zeljković je sa suradnicima odlučio dati Barbarezu povjerenje na druže staze i Sergej će, ukoliko se ne desi čudo, staviti potpis na četverogodišnji ugovor.

Tako će se ispuniti želje velikog broja navijača reprezentacije Bosne i Hercegovine koji su godinama prizivali legendu bh. nogometa na mjestu izbornika.

Suradnici Barbarezu, pored Emira Spahića, trebali bi biti Vedad Ibišević i Zlatan Bajramović, a u stručni stožer nacionalnog tima vraća se i Kenan Hasagić koji će sa Sinišom Mrkobradom raditi kao trener specijalist. 

Dugoročni potpis ugovora sigurno ohrabruje. Barbarez će imati priliku pokazati što zna i vidjet ćemo kako će se 52-godišnja legenda snaći u svom prvom trenerskom poslu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije