Povratak ozlijeđenog

Balotelli na klupi večeras protiv Carpija

Balotelli
13.01.2016.
u 10:49

Talijan je ove sezone odigrao samo četiri utakmice i zabio jedan gol, netom što je stigao u Milano - prekrasan gol iz slobodnjaka protiv Udinesea u pobjedi 3-2

Za sve navijače Milana, ljubitelje i štovatelje lika i djela Marija Balotellija sretna vijest - Balo se vraća na travnjak.

Napadač milanske momčadi je na posudbi iz Liverpoola iz kojeg je stigao nakon što ga je Adriano Galliani prodao za 20 milijuna eura. Kobna je bila Genoa, još tamo u rujnu... Balotelli je ozlijedio bedreni mišić i nakon tri i pol mjeseca neigranja ponovo se našao u 'rosteru' za neku utakmicu. Žrtva je Carpi, koji, istini za volju, i ne igra tako loše bez obzira što se nalazi u zoni ispadanja.

Trener 'rossonera' Siniša Mihajlović najavio je da će večeras u sklopu talijanskog Kupa (21.00, Sptraort Klub 3)  imati još jednu opciju u napadu. 

- Balotelli je spreman i bit će u sastavu za susret s Carpijem - potvrdio je srpski stručnjak.

Kontroverzni Mario Balotelli ove je sezone odigrao samo četiri utakmice i zabio jedan gol, netom što je stigao u Milano. Bio je to prekrasan gol iz slobodnjaka protiv Udinesea u pobjedi 3-2.
 

Luiz Adriano put Kine

Brazilski napadač, koji je došao iz Šahtara za osam milijuna eura, nakon samo sedam mjeseci napušta Italiju. Informacija je vrlo relevantna pošto se većina talijanskih medija raspisala o tome kao o već gotovoj stvari.
Ostaje samo vidjeti na koliko će Luiz Adriano potpisati pošto je suma za transfer već odavno dogovorena - 14 milijuna eura platit će kineski Guangzhou. Istina, 'rossoneri' će ponešto zaraditi, ali kakva je to transfer politika Gallianija? Luiz Adriano cijelu polusezonu sjedi na klupi dok napadača igra M'Baye Niang (po vokaciji bolje krilo nego centralni napadač), a desnog veznog/krilo popunjavaju ispodprosječni Alessio Cerci i van pozicije Keisuke Honda.
Navijači već odavno traže odlazak legendarnog talijanskog transfer gurua, a kao nasljednika vide miljenika publike i legendu Milana Paola Maldinija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije