izbornik bih

Bajević: Svakome je motiv igrati protiv ekipe kakva je Italija

03.09.2020.
u 20:51

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u petak u Firenci sastaje se s reprezentacijom Italije u prvom kolu UEFA Lige nacija.

Nogometaše BiH očekuje izuzetno težak zadatak u koji ulaze bez jednog od ključnih igrača, Miralema Pjanića. No, u bh. taboru vjeruju kako mogu pružiti dobar otpor jednoj od najboljih reprezentacija svijeta, kao što su to učinili prošle godine na gostovanju u Torinu u okviru kvalifikacija za Euro 2020. 

Izbornik Dušan Bajević izjavio je kako prije svega želi da svi igrači budu zdravi, "jer je ova situacija s koronom sve nas poremetila".

- Dva puta smo se u kratkom vremenskom razdoblju sastali s Italijom i znamo da se radi o izuzetno dobroj ekipi. Mislim da je svakome motiv igrati protiv takve jedne reprezentacije i želja mi je da odigramo dobru utakmicu. I mi i oni smo u istoj situaciji, možda su oni malo bliži pobjedi, ali ćemo i mi uraditi sve što možemo i pokušati ih iznenaditi - rekao je Bajević na pres-konferenciji na stadionu "Artemio Franchi".

Izbornik bh. tima nije želio otkriti ni formaciju u kojoj će igrati, ali je naglasio kako će se vjerojatno mijenjati tijekom utakmice, priopćeno je iz NSBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije