Rukomet

Babić u Međugorju

04.02.2016.
u 07:15

Izbornik brončanih kauboja Željko Babić pokupio je simpatije ljubitelja rukometa u BiH rezultatom, pristupom i vođenjem najboljih hrvatskih rukometaša do velikog uspjeha u Poljskoj, piše Večernji list BiH. Posebne simpatije Babić je dobio kod poklonika Međugorja s nekoliko svojih izjava za vrijeme Europskog rukometnog prvenstva u Poljskoj. Spomenuti stručnjak hrvatske rukometne reprezentacije ispunio je svoje obećanje i ponovno posjetio Međugorje. Učinio je to na skroman i tih način, bez velike medijske buke.

Prošao bi vjerojatno Babićev posjet potpuno nezapaženo da kojim slučajem nije svratio u međugorski župni ured, te se susreo i s kolegama s Radija Mir Međugorje. Kolege su o izborniku Babiću govorili kao skromnom i pristupačnom čovjeku koji ih je obradovao svojim opuštenim pristupom. Nije mu bio problem izaći im ususret kada su ga zamolili za nekoliko zajedničkih fotografija.

Međugorje će ovaj rukometni stručnjak sigurno ponovno posjetiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?