FK Željezničar

Anderlecht i Austrija nisu poslali ponudu, ali žele Kerima Memiju

17.12.2015.
u 07:38

Obeštećenje za Memiju, koji iza sebe ima solidnu sezonu, iznosi oko 650.000 eura, a Anderlecht i Austria spremni su ponuditi manji iznos

Kerim Memija, desni bočni nogometaš Željezničara, koji je svojevremeno u isto vrijeme bio i U17, U19 i U21 reprezentativac BiH, a sada je tek juniorski i mlade selekcije, nalazi se pred izlaznim vratima kluba s Grbavice.

Kako nadareni defanzivac plavih ne smije davati izjave bez odobrenja kluba, ovaj put smo kontaktirali njegovog menadžera koji tvrdi kako su za Kerima Memiju zainteresirana dva europska kluba - belgijski Anderlecht i bečka Austrija.

Iz Željezničara su nam potvrdili kako postoji nekoliko zainteresiranih timova za njihove nogometaše, ali kako nitko još uvijek nije poslao službenu ponudu ni za jednog od njih.

Istu smo informaciju dobili i od Memijinog predstavnika.

- Da, istina je. Anderlecht i bečka Austrija žele Memiju, ali još uvijek nisu poslali nikakvu službenu ponudu na adresu kluba s Grbavice.

Postoje određeni kontakti i zna se otprilike obeštećenje koje bi Željezničar tražio, a u narednim bi danima predstavnici belgijskog i austrijskog kluba trebali bi doći u Sarajevo, na Grbavicu, kako bi razgovarali o mogućnostima transfera, kazao nam je menadžer Kerima Memije.

Obeštećenje za mladog reprezentativca Željezničara, koji iza sebe ima sasvim solidnu sezonu u nogometnoj Premijer ligi BiH, iznosi oko 650.000 eura, s tim što su oba zainteresirana kiluba, i Anderlecht i Austria spremni ponuditi manji iznos, kako bi u svojim redovima vidjeli brzonogog desnog bočnog nogometaša Plavih s Grbavice, koji je posebno dobar dojam ostavio u europskim utakmicama protiv mađarskog Ferencvarosa i belgijskog Standarda.*

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije