POGLEDAJTE KAKO STOJE

Analitičari objavili kakve su šanse Hrvatske protiv Japana i koliko daleko mogu u Kataru

hrvatska reprezentacija
Goran Stanzl/PIXSELL
02.12.2022.
u 18:53

Prema jednoj anatičarskoj kući, pobjeda Hrvatske protiv Japana ne bi smjela doći u pitanje

Hrvatska je unatoč remiju protiv Belgije (0:0) izbjegla Španjolsku zbog velike senzacije i pobjede Japana, pa će tako u osmini finala igrati protiv jedne od najboljih azijskih reprezentacija. To dakako neće biti lagan zadatak ali vjerujemo u hrvatske nogometaše da će upisati drugu pobjedu na turniru i da će proslaviti ulazak u četvrtfinale.

A što kažu analitičari? Daju hrvatskim nogometašima dobre šanse protiv Japana, ali nisu uvjereni da mogu srušiti Brazilce koji su veliki favoriti. 

Analitička kuća Gracenote izračunala je šanse vatrenih do kraja turnira na Bliskom istoku. Prema njihovoj računici, Hrvatska ima čak 58 posto šanse u pobjedu protiv Japana. 

Prognoziraju da će za Hrvatsku kraj Mundijala biti u četvrtfinalu, gdje će imati tek 28 posto šanse protiv moćnih Brazilaca, koji bi prema njihovim projekcijama trebali osvojiti naslov i uzeti svoju šestu titulu u finalu protiv Portugala i Cristiana Ronalda.  

Manje šanse od Hrvatske su samo dali Urugvaju, što ipak nije bilo ispravno predviđanje jer su Suarez, Cavani i društvo zapeli već u grupnoj fazi u kojoj su prošli Portugal i Južna Koreja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije