Premijer liga

Aleksić: Prvaku se ne prijeti, ali idemo po 3 boda

22.09.2018.
u 08:15

U susret protiv prvaka BiH Zrinjskog Radnik ulazi s puno optimizma. Momčad trenera Mladena Žižovića je kompletna, ostvarila je sigurnu pobjedu u Kupu BiH, pa želi ostati neporažena na domaćem terenu i u ovom susretu.

Dvoboj protiv najboljeg napada

Stoper Radosav Aleksić ističe kako ih očekuje dvoboj protiv najboljeg u Premijer ligi BiH te kako će svi morati u momčadi izvršavati postavljene zadatke kako bi zaustavili Zrinjski.

- Sigurno kako se prvaku ne prijeti. Zrinjski je nešto lošije ušao u ovu sezonu, ali kako natjecanje odmiče, sve je bolji i konkurentniji, pa ne čudi kako je opet u vrhu ljestvice. Mi znamo koje su njihove prednosti, imaju odličan napad, u kojem su najbolji strijelac prošle sezone Miloš Filipović, kao i uvijek opasni Nemanja Bilbija. Bit ćemo na velikim iskušenjima, a potrudit ćemo se odigrati što kvalitetnije kako bismo zabilježili pozitivan rezultat. Sigurno ćemo ići na pobjedu, iako bi i bodom bili zadovoljni. Raduje nas što smo gotovo kompletni i očekujemo i podršku naših navijača u ovom susretu – poručio je Radosav Aleksić.

Kod Radnika će izostati Martinović, dok će ostali nogometaši biti spremni za utakmicu.

Zrinjski je sredinom tjedna igrao u Kupu BiH protiv Tuzle Cityja te je nakon jedanaesteraca izborio prolazak u daljnju fazu natjecanja. Mostarci na toj utakmici nisu pružili pretjerano dobru igru, dojam je bio kako su se i malo čuvali za današnji susret (16.30 sati) s Radnikom. Ipak, trener Blaž Baka Slišković mogao je biti zadovoljan igrom koju su njegovi igrači pružili u jednom dijelu drugog poluvremena te utakmice. Teško je očekivati kako će danas Slišković izvesti isti sastav kao u srijedu u Tuzli. Strateg plemića vodio je računa o raspoređivanju snaga i svježini. Danas bismo na terenu mogli očekivati postavu: Brkić - Galić, Jakovljević, Laštro, Stojkić - Čirjak, Barišić - Filipović, Bekrić, Todorović - Bilbija.

Željeli sačuvati svježinu

Sliškovićeva momčad se nakon susreta s Tuzlom Cityjem nije vraćala u Mostar jer nogometaši bi izgubili puno na svježini da su u kratkom vremenu morali putovati još na gostovanje iz Mostara u Bijeljinu. Plemići su se smjestili u Etno selo Stanišići i tamo će dočekati današnji susret (16.30 sati). Na put je Slišković poveo 22 igrača, tako da njegova momčad nije gubila treninge u punom kapacitetu. Svi nogometaši koje je Slišković poveo na put su zdravi i spremni su za današnji susret. Pitanje je jedino tko će se sve od njih naći na terenu ili klupi odnosno na tribinama jer mjesta za sve u zapisniku nema.•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije