NOVI IZAZOV

Aco Petrović preuzima novu reprezentaciju, uskoro će biti predstavljen

22.10.2017.
u 13:19

Hrvatski stručnjak trenutačno je u Brazilu, a imat će priliku voditi odličnu momčad u čijem je kadru nekoliko NBA igrača.

Nakon tri mandata na klupi Hrvatske te vođenja Bosne i Hercegovine, Aleksandar Petrović preuzet će treću reprezentaciju u karijeri. Riječ je o Brazilu, a sljedećih dana bit će predstavljen kao novi izbornik, javljaju tamošnji mediji.

Portal Basquete360 piše kako Brazilci prate Acu od Olimpijskih igra u Riju kad je predvodio Hrvatsku do pobjede nad domaćinom.

Hrvatski stručnjak trenutačno je u Brazilu, a imat će priliku voditi odličnu momčad u čijem su kadru sljedeći NBA igrači: Cristiano Felício (Chicago Bulls), Leandro Mateus Barbosa (Golden State Warriors), Marcelo Huertas (Los Angeles Lakers), Maybyner Rodney Hilário (Houston Rockets) i Raul Togni Neto (Utah Jazz).

Prvi izazov trebale bi mu biti kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje počinju 24. studenoga.

Basquete360 još dodaje kako će Acu plaćati brazilski olimpijski odbor te da će u stožeru imati brazilskog pomoćnika jer ne govori portugalski. Njegov prethodnik Cesar Guidetti dobit će neku drugu funkciju u savezu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije