Od 23. 7. do 8. 8.

32. Ljetne olimpijske igre u programu BHT1

22.07.2021.
u 17:38

Nakon odgađanja od godinu dana, i neizvjesnosti oko termina održavanja, 32. Ljetne olimpijske igre konačno počinju. Od 23. 7. do 8. 8., u programu Televizije Bosne i Hercegovine (BHT1) pratite smotru najboljih svjetskih sportaša.

Očekujemo spektakl s ceremonije otvaranja Ljetnih olimpijskih igara u Tokiju, u petak 23. 7. od 12:50. U više od tri sata programa, uz predstavljanje najboljih sportaša svijeta, prisjetit ćemo se bogate povjesti, te istaknutu kulturu i duh drevnog Japana, priopćeno je sa BHRT. 

Za šesnaest dana nadmetanja, BHT 1 će realizirati više od 200 sati prijenosa najatraktivnijih olimpijskih disciplina, i najboljih sportaša današnjice, uključujući i prijenose nastupa bh. olimpijaca: Lane Pudar, Larise Cerić, Amela Tuke, Mesuda Pezera, Nedžada Husića.

BHT 1 će za vrijeme Olimpijade, od 16 sati emitirati i snimke nekih od natjecanja. Svaki dan od 19:30 pogledajte i pregled događaje, a od 20:00 sažetke najzanimljivijih događaja tog dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije