15. Ski kup Srebrna lisica u petak i subotu na Bjelašnici

02.02.2023.
u 10:43

15. izdanje Ski kupa "Srebrna lisica" bit će održano na Bjelašnici u petak i subotu, 3. i 4. veljače 2023. u okviru zvaničnog kalendara natjecanja Ski saveza BiH, a u organizaciji Ski kluba „Bjelašnica“.

Kup "Srebrna lisica" već 15 godina svojom tradicijom značajno doprinosi promociji alpskog skijanja u BiH, kako i promociji Bjelašnice kao ski centra i atraktivne turističke destinacije.

Ove godine se očekuje sudjelovanje 300 natjecatelja iz BiH, koji će se natjecati u disciplinama veleslalom i slalom. Kategorije natjecatelja su djevojčice i dječaci u dobi od šest do šesnaest godina.
Revijalna utrka „Veseli veleslalom“ je na programu u petak, 3. veljače u 19 sati. 

Naime, već drugu godinu zaredom Srebrna lisca je obradovala i rekreativce organizacijom revijalne utrke paralelnog veleslaloma za roditelje i djecu pod nazivom 

Prijave za revijalnu utrku su moguće do četvrtka, 2. veljače na: prijava@skbjelasnica.ba (molimo naznačiti ime i prezime natjecatelja).

Kotizacije 20 KM će se uplaćivati na dan utrke u Benetonu od 15 do 17 sati. Radujemo se obiteljskomdruženju, poručuju organizatori.

Početak natjecateljskog dijela počinje u petak 8:30 sati sa disciplinom slalom, a nastavak je u subotu u 8 sati sa disciplinom veleslalom.

Proglašenje pobjednika bit će isti dan.

Ski klub Bjelašnica zahvaljuje se pokroviteljima: Federalno ministarstvo kulture i sporta, Minstarstvo kulture i sporta Sarajevske županije, Općina Trnovo, te sponzorima: Mastercard i UniCredit Bank, BH Telecom, Adriatic osiguranje, RamaGlas, Hano, Oaza, Moj stomatolog, Hotel Han, HL group, Only one,  Connecta, Discover me academy, Dur Dental, Curaprox, Orthos, Neimari, Lake.
Posebno hvala medijskim pokroviteljima: klix.ba, sportsport.ba, Al Jazeera Balkans, TV Sarajevo, N1, ski.ba, RSG radio, Antena radio.

Dobro došli na olimpijsku Bjelašnicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije