Misija u Švedskoj

Špijun Krznar: Malmöu je napad puno bolji od obrane

malmo
Reuters/Pixsell
07.08.2011.
u 10:45

Damir Krznar, pomoćnik Krune Jurčića drugi put u tri dana gledao je nogometaše Malmöa.

Nakon prolaza u susretima s Rangersima, švedski je klub, sljedeći suparnik Dinama na putu do Lige prvaka, remizirao u nacionalnom prvenstvu s Mjällbyjem (1:1). Malmö je poveo preko Jiloana Hamada u 57. minuti, no primio je pogodak u 65. za konačnih 1:1. Napomenimo da je Malmö osmi u prvenstvu, Mjällby 14.

- Bila je to dosta teška utakmica, no Malmö je dobar. Nije bilo tako agresivno kao s Rangersima, bila je to sporija utakmica – kazao je Krznar.

Krunin 'špijun' nije želio previše otkrivati ono što je vidio.

- Mogu reći da imaju nekoliko dobrih igrača, opasan je Larsson, jako pokretan, Dumaz je igrao dobro. Malmö voli imati posjed lopte, no nadam se da neće imati odgovor na to kad mi držimo loptu. Srednji red dosta im se povlači do obrane. Obrana im nije loša, imaju jednog dobro iskusnog stopera, drugi je mlađi, visok i manje je okretan. Napad im je bolji od obrane – izvijestio je Krznar iz Malmöa.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije