Nevjerojatan prizor

Snimljen pad Boeinga 747 u Afganistanu?

pad aviona
YouTube
30.04.2013.
u 21:58

U jučereašnjem padu američkog teretnog zrakoplova poginulo je najmanje sedmero ljudi, a danas se pojavila navodna snimka pada.

Iako nije utvrđeno da se radi o autentičnoj snimci, prizor pada Boeinga 747 tek što je uzletio iz zračne baze Bagram, u okolici Kabula, je nevjerojatan.

U jučerašnjem padu američkog teretnog aviona poginulo je najmanje sedam članova posade, a navodna snimka napravljena iz vozećeg automobila, na kojoj je zabilježen pad, pojavila se danas, piše Huffington post.

Na snimci se vidi kako se avion zaustavlja u zraku, kao da se ugasio usred leta, zaljuljao lijevo-desno, a potom srušio odmah pored ceste i eksplodirao. Autentičnosti snimke ne ide u prilog datum koji se pojavljuje u desnom kutu, 1. veljače 2013., a opet, možda samo snimatelj nije namjestio datum na kameri.

Odgovornost za pad su preuzeli talibani, ali u NATO-u tvrde kako jučer na tom području nisu zabilježili nikakvu njihovu aktivnost. Druge moguće uzroke pada nisu naveli.

>>Pripadnici ISAF-a poginuli u avionskoj nesreći

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije