GLAZBA

Sljedećeg tjedna pjesma o ljubavi i vinu i na YouTubeu

Ivica Mikulić
16.10.2013.
u 09:32

Rađena je na tekst našeg novinara i urednika Frane Vukoje

Dok u ovo vrijeme vinari mošt pretaču u vino, mi pjesmu o ljubavi i vinu pretačemo u njezino televizijsko uprizorenje – kazao je Ivan Mikulić na snimanju spota pjesme “Kucni sa svojom o moju čašu”, koju je izveo na Glazbenom festivalu Slavonije - Požega 2013. Televizijska snimka festivalske večeri na kojoj je pjesma izvedena emitirana je na HTV 2 u subotu, 5. listopada. Tekst našeg novinara Frane Vukoje uglazbio je sam Ivan Mikulić, a aranžman su uradili Branimir Jovanovac Bani i Marin Bando.

Ugođaj konobe

Televizijski materijal videospota za pjesmu “Kucni sa svojom o moju čašu” snimljeni su u vinogradima Vina Zadro na Dubravskoj visoravni i prostorima vinarije u Domanovićima, hotelu Park i restoranu Domano u Širokom Brijegu te uz kamin star sto godina u jednoj hercegovačkoj konobi. Spot je u fazi montaže, sljedećeg tjedna naći će se na YouTubeu, portalima, televizijama. - Zadovoljan sam sa snimljenim kadrovima na atraktivnim lokacijama. U romantičnu glazbenu priču o ljubavi i vinu odlučno su se uklopili Tea Zadro u ulozi lijepe djevojke, Mokarski tamburaši i članovi KUD-a Biloševica. Odlično smo se pripremili za snimanje pa je redateljski postupak bio je gotovo jednostavan. Iz pregleda materijala jasno mi je da će konačni rezultat biti odličan – kazao je Tomislav Topić, redatelj spota.

Ruka velemajstora

Spot se radi u produkciji Kadar, snimatelj je bio Antoni Ćorić, na spotu surađuje i Tomislav Bubalo, djelatnik Kadra, a producent spota je Frano Vukoja koji je i autor teksta. Za ukupan styling pobrinule su se Maja Čolak i Andrea Vrljić. - Pogledao sam najveći dio snimljenog materijala. Gotovo svaki kadar diše duhom i dahom pjesme, a Topić je velemajstor montaže pa sam uvjeren da će se spot “zavrtjeti” na najbolji način – kaže Vukoja i zahvaljuje restoranu Domano na velikom gostoprimstvu.

Sponzor spota su Vina Zadro, a Ivan Mikulić i Širokobriježanka Tea Zadro u ulozi lijepe djevojke nazdravljaju „Blatinom CZ“, višestruko nagrađivanim vrhunskim vinom Vina Zadro. Nakon festivala u Požegi Ivan Mikulić nedavno je nastupio i na Krapinskom festivalu 2013., gdje je otpjevao skladbu “Tam pod bregom” (na tekst Radovana Novine). Mikulić se u velikom stilu vraća na estradnu scenu. Samo ove godine zapaženo je nastupio na tri glazbena festivala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?