Iza kulisa:

Zvijezde tulumarile i jele brzu hranu nakon dodjele

zvijezde
01.03.2016.
u 21:38

  Zvijezde su nakon dodjele Oscara odlučile s fanovima podijeliti privatne trenutke koje kamere nisu mogle uhvatiti. Tako je Naomi Watts (47) okinula 'selfie' sa svojim partnerom Lievom Schreiberom (48) te s Markom Ruffalom (48) i njegovom suprugom, prenosi 24sata.hr

Ruffalo, koji je nominiran za najbolju sporednu ulogu u filmu 'Spotlight', požalio se da nije mogao odnijeti gigantsku statuu Oscara kući jer ga je zaustavila zaštitarka.

Kada je dodjela bila gotova, Naomi, Liev, Michael Keaton, Mark te redatelj i scenarist filma 'Spotlight' legli su se na pod pozornice i 'okinuli' fotku za sjećanje.

Sofia Vergara (43) se 'bacila' na hranu čim je došla u backstage, čime se pohvalila na Instagramu. Osim toga, upoznala je i zvijezdu filma 'Room', Jacoba Tremblayja (9).

Voditeljica Kelly Ripa (45) družila se s Leonardom DiCaprijem u backstageu nakon što je osvojio Oscara. Leo je u rukama imao i plišanog medvjeda kojeg je dobio kao šalu.

Rebel Wilson (35) objavila je fotografiju s 'najvećim dobitnikom' večeri i kratko napisala: 'Leo, volim te'.

Australska glumica Margot Robbie (25) pokazala je seriju fotografiju nastalih prije i poslije dodjele.

Model i supruga Adama Levina, Behati Prinsloo (26) objavila je fotografiju na kojoj je Jake Gyllenhaal (35) koji u naručju drži bebu.

Reese Whiterspoon (39) proglašena je jednom od najgore odjevenih tijekom oskarovske noći, no ona se svejedno vrhunski zabavila. Glumica je uspjela pozirati i sa simpatičnim droidom BB 8 iz Star Warsa.

Model Charlotte Mckinney (22) nije čekala da se vrati u hotel, stoga je prionula na pizzu čim je ušla u svoj automobil.

Uoči Oscara, Sylvester Stallone (69) , za kojeg mnogi smatraju da je neprevadno zakinut za Oscara za sporednu ulogu, pozirao je sa svojom suprugom Jennifer.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije