ED O'NEILL

Zvijezda 'Bračnih voda' otkrila malo poznati detalj o odrastanju Meghan Markle

Profimedia
02.04.2019.
u 21:58

O'Neill se prisjteio kako je Meghan imala oko devet godina, a na snimanje je dolazila u uniformi katoličke škole koju je pohađala. Sama Meghan je o tome pričala lani u intervjuu za Esquire.

Američki glumac Ed O'Neill, zvijezda serija "Bračne vode" i "Moderna obitelj", otkrio je u talk showu Ellen Degeneres dosad malo poznati detalj iz života vojvotkinje od Yorka Meghan Markle. 

Naime, njen otac Thomas tijekom osamdesetih radio je kao snimatelj na setu "Bračnih voda". U prvoj sezoni bio je šef rasvjete, a od druge do desete sezone direktor fotografije. O'Neill se prisjteio kako je Meghan imala oko devet godina, a na snimanje je dolazila u uniformi katoličke škole koju je pohađala. Sama Meghan je o tome pričala lani u intervjuu za Esquire.  

- Deset godina sam nakon škole bih svaki dan odlazila na set "Bračnih voda" što je malo perverzno i smiješno mjesto za odrastanje za djevojčicu u uniformi katoličke škole - kazala je Meghan i dodala da nije smjela gledati seriju na televiziji, ali je zato mogla vidjeti odjavnu špicu, kako bi poljubila tatino ime na ekranu.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije