Anđeo Victoria's Secreta

Zvali su je nakazom i vrijeđali zbog kila: Jedna od najljepših žena sad se prepolovila, a lice joj izgleda nevjerojatno

10.04.2024.
u 09:37

Dok su jedni mislili da joj se lice 'zaokružilo' zbog nekoliko kilograma viška, drugi su vjerovali kako je pretjerala s botoksom i filerima

Adriana Lima već godinama slovi za jednu od najljepših manekenki svijeta, a mnogima je poznata i kao 'anđeo Victoria's Secreta'. Ipak, prošle godine našla se u centru medijske pozornosti nakon što su je obožavatelji diljem svijeta prozvali zbog viška kilograma nakon rođenja sina Cyana 2022. godine.

Krajem prošle godine mnogi su je optužili za estetske korekcije, kada se pojavila na premijeri filma 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes' u Los Angeles. Imala je 'kose oči', previše podignute obrve, a obožavatelji su komentirali da izgleda potpuno izobličeno.

Lima je zatim konačno prekinula šutnju pa na Instagramu pokazala kako izgleda bez trunke šminke.

'Lice umorne mame jedne tinejdžerice, dva predtinejdžera, jednog aktivnog dječaka, jednogodišnjaka koji uči hodati i tri psa... Hvala na brizi', napisala je, a brojni obožavatelji odmah su joj pružili podršku.

Prelijepa manekenka sada je snimljena na ulicama Los Angelesa u društvu zaručnika Andree Lemmersa, a obožavatelje je oduševila njena fizička transformacija.

Sudeći prema njenog utegnutoj figuri, očito je da se anđelica u posljednje vrijeme dodatno posvetila vježbanju i dovođenju tijela u savršenu formu. Uz to, Adriana njeguje prirodan izgled pa je tako prošetala bez trunke šminke na lice.

Kako poznata manekenka sad izgleda pogledajte OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije