zbogom pete

Život na visokoj nozi uzeo svoj danak: Posh odustaje od štikli

štikle
25.02.2016.
u 15:03

Iako su joj liječnici još 2011. rekli da bi trebala prestati nositi visoke pete jer joj uništavaju stopala, Victoria Beckham je izgleda upozorenja shvatila ozbiljno tek pet godina kasnije

Ne smijem više nositi visoke pete. Barem ne dok radim. Puno putujem i obuća mi mora biti jednostavna i udobna, rekla je Victoria Beckham (41) za The Telegraph.

Tako je potvrdila da mora odustati od štikli jer njezina stopala to više ne mogu izdržati. Liječnici su joj još 2011. godine rekli da mora odustati od visokih peta, ali ona je ignorirala upozorenja i nastavila je po starom. Zbog toga je lani čak i bila na operaciji kako bi ispravila deformirana stopala, što joj je bila direktna posljedica nošenja štikli.

 

Victoria Beckham Instagram | Autor: Victoria Beckham Instagramfoto: Victoria Beckham Instagram

 

Victoria, koja je na početku karijere izjavila da iz dna duše mrzi balerinke te da istinski obožava visoke pete, sada je napokon shvatila da joj je zdravlje najvažnije. Zbog toga ju u posljednje vrijeme stalno viđamo u tenisicama, koje će joj sada izgleda postati nova omiljena obuća.

 

AFP/PIXSELL | Autor: AFP/PIXSELL
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?