HUGH GRANT

Ženi se vječni neženja, a nakon 50. godine dobio je i petero djece

22.05.2018.
u 08:55

Baš kao i u ulogama po kojima je najpoznatiji, Hugh Grant odlučio se skrasiti tek u zrelijoj dobi. U 58. godini ženi se 39-godišnjom Annom

Hugh Grant u 58. godini ženi se 39-godišnjom Annom Eberstein. Matični ured u Chelseaju objavio je imena svih parova čija su vjenčanja najavljena za ovaj mjesec, a među njima su navedeni Hugh i Anna, s kojom je u vezi posljednjih šest godina i imaju troje djece. Anna je sina Johna Munga na svijet donijela krajem 2012., tri godine poslije dobili su drugo dijete, a da je u ožujku rodila i njihovo treće dijete (za koje se ne zna ni ime ni spol) slučajno je otkrila glumica Liz Hurley. 

Osramoćena bivša

“Dobio je još jedno dijete, sada ih ima pet. Imao je više od 50 godina kada ih je napravio, ali divan je otac. Ta su ga djeca preobrazila od jako nesretne osobe u blago nesretnu osobu”, kroz smijeh je opisala njegova najbolja prijateljica koja je ujedno njegova najpoznatija bivša djevojka. Upoznali su se 1987. godine na setu filma “Remando Al Viento” i vrlo brzo se zaljubili, a da nije bajno u vezi, bilo je jasno nakon njegova seks-skandala 1995. kad je uhićen s prostitutkom Divine Brown. Hugh je priznao svoje nedjelo i kažnjen je novčanom kaznom od 1180 dolara, dvije godine kušnje i morao je proći predavanje o prenošenju i prevenciji AIDS-a. Uz osramoćenog glumca ostala je Liz koja mu se dva tjedna poslije pridružila na premijeri filma “Devet mjeseci”. Pet godina poslije Liz i on su prekinuli, ali i su ostali u odličnim odnosima. On je krsni kum njezinu sinu. “Bio sam idiot, a sada smo kao brat i sestra. Kada prolaziš grozne stvari, to te poveže”, rekao je o Liz glumac kojega se povezivalo s brojnim damama. Bio je i s hostesom Tinglan Hong, koju je upoznao 2011. Potkraj iste godine rodila je kćer Tabithu, a 2013. sina Felixa.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije