Spektakl u Areni

Željko Joksimović zagrebačkoj publici priredio koncert za pamćenje: 'Nikada vam ovo neću zaboraviti'

koncert
Foto: Pixsell
1/4
14.02.2016.
u 11:12

- Dobra večer Zagrebe! - ovim riječima svoj sinočnji koncert u zagrebačkoj Areni započeo je jedan od najpopularnijih izvođača s ovih prostora Željko Joksimović, prenosi Vecernji.hr

Više od 20 tisuća fanova pjevalo je uglas hitove jednog od trenutno najpopularnijih glazbenika na ovim prostorima. -Nije tajna da se Zagreb i ja volimo javno- kazao je pjevač na samom početku. Pravi koncertni spektakl trajao je više od dva i pol sata, a tijekom koncerta Joksimović je izveo najpopularnije pjesme koje su obilježile njegovu karijeru kao što su 'Lane moje', 'Ljubavi', 'Nije ljubav stvar', 'Libero','Drska ženo plava', 'Ima nešto u tom što me nećeš' i brojne druge.

Da je miljenik zagrebačke publike Joksimović je još jednom dokazao izvodeći pjesme sa svog posljednjeg albuma koje je otpjevao u pratnju benda i orkestra prvi put pred hrvatskom publikom. Oduševljeni fanovi pjevali su uglas s omiljenim glazbenikom koji ih je počastio najnovijim hitovima među kojima su 'Nisam te zbog lepote voleo', kojom je i otvorio koncert, 'Ludak kao ja' i 'Ranjena zver'.

Srpski pjevač publici je pripremio i posebno iznenađenje, a to je premijera spota za baladu 'Olovni vojnik' koja je večeras prikazana na video zidovima najveće zagrebačke pozornice. Spot za pjesmu sniman je na egzotičnim Maldivima, a u atraktivnim kadrovima zagrebačka publika prva je imala čast uživati.

- Hvala vam na ovoj divnoj podršci. Nikada vam ovo neću zaboraviti- kazao je pjevač za kraj dosad neviđenog audio-vizualnog spektakla kojeg je priredio fanovima u Zagrebu.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije