koncert u Sarajevu

Željko Joksimović i 15.000 obožavatelja na Koševu stvorili noć za pamćenje

zeljko joksimovic
20.08.2016.
u 07:14

Joksimović je obećao spektakularan show, a to je i ispunio. Stadion je pretvoren u veliku diskoteku na otvorenom

Usprkos hladnom vremenu blizu 15.000 ljudi je sinoć na stadionu Koševo nazočilo koncertu godine popularnog pjevača Željka Joksimovića.
Koncert je počeo pjesmom "Ludak kao ja" uz spektakularni vatromet koji je uz tisuće mobitela obasjao Koševo, piše Klix.ba. 

"Dobra večer Sarajevo, dobra večer djevojke moje drage", pozdravio je Joksimović publiku i zapjevao pjesmu "Devojka". Potom su uslijedili stari hitovi "Drska ženo plava", "Telo vreteno", "Varnice" itd.

Joksimović je obećao spektakularan show, a to je i ispunio. Stadion je pretvoren u veliku diskoteku na otvorenom. Uslijedile su i nove pjesme, a publika je pjevala uglas čime se Kovešo pretvorilo u oazu Joksimovićevih melodija.

Prije početka nastupili su bivši sudionici X Faktora Magdalena Bogić iz Jajca, Adnan i Tarik iz Sarajeva, Maid Hećimović iz Orašja, te Sarajlija koji je oduševio sve pobjedom u serijalu "Zvezde Granda" Ibro Bublin.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije