Miss turizma iz Čapljine

Želja mi je postati glumica, ali sad je prioritet završiti školovanje

doris
Foto: Vecernji.hr
1/2
05.09.2014.
u 16:27

Prelijepa 19-godišnjakinja Doris Jurić se u jakoj konkurenciji okitila lentom Miss turizma

Za Čapljinu i ovaj dio Hercegovine vrijedi epitet područja ljepote i manekenstva, što dokazuju i brojne čapljinske djevojke, među kojima su neke već izgradile uspješne manekenske karijere ili jako uspješno plove vodama mode. Stoga, ni izbori ljepote u cijeloj BiH, ali i izvan granica, ne mogu proći bez mladih i zgodnih Čapljinki koje na poseban način promoviraju ljepote svoga grada i cijele općine. Na tom je putu za sada izuzetno uspješna i mlada Čapljinka Doris Jurić koja se ovih dana okitila lentom Miss turizma na natjecanju održanom u Čapljini, a koje je uz pokroviteljstvo Ministarstva kulture i turizma FBiH organizirala modna agencija Estera iz Mostara.

Ljepota i šarm

Ljepota i šarm ove mlade Čapljinke bili su presudni pa stručni žiri nije ni imao težak zadatak lentu ostaviti baš u Čapljini koja je sinonim za uspješan turizam u BiH.

Stoga su se mnogi odmah složili u ocjeni da je ova titula došla u prave ruke i na pravo mjesto jer se Čapljina i može pohvaliti ljepotom svojih stanovnica i bogatom turističkom ponudom.

“Od malih nogu volim prirodu i privlačilo me je manekenstvo pa sam se rado prijavila na izbor za Miss turizma. Naravno, konkurencija je bila izuzetno jaka jer su tu bile mnoge djevojke iz cijele Hercegovine, ali na kraju sam bila oduševljena pobjedom. Uz manekenstvo sam se ranije bavila i plesom, ali i nogometom, a želja mi je ostati u manekenskim vodama. Treba kao prioritet gledati i na završetak školovanja, a uz manekenstvo želja mi je jednog dana postati i glumica...”, ukratko je za Vecernji.ba rekla ova ljupka i zgodna čapljinska gimnazijalka iza koje su već brojne odrađene modne revije u Bosni i Hercegovini.

U posljednje vrijeme dokazuje kako je uspješna i u svijetu izbora ljepote, a svjesna je, kako kaže, da se titula Miss turizma mora i opravdati.

Ponosna obitelj

Za ovu mladu i odlučnu Čapljinku to je još jedna stuba u njezinoj manekenskoj karijeri, a sukladno svojim željama ne isključuje se mogućnost da Čapljina uz brojne misice jednog dana dobije i još jednu glumicu.

Ponosna je i njezina obitelj u čapljinskom naselju Klepci, ali i sve školske kolege kojima će se u školskim klupama pridružiti prava misica.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije