TEK SE VRATILA

Želi biti sa sinom: Adele će pet godina pauzirati s karijerom

Adele
28.03.2016.
u 09:54

Britanska pjevačica prošli mjesec započela je svjetsku turneju u kojoj planira 105 nastupa po Europi i Sjevernoj Americi. Sada već planira pauzu

Rekla je svojim najbližim prijateljima da će uzeti pauzu od pet godina prije nego objavi sljedeći album, rekao je za britanski The Sun izvor blizak glazbenici.

Isti izvor kaže kako Adele (27) ne želi propustiti djetinjstvo svog trogodišnjeg sina Angela, kojeg je dobila s dečkom Simonom Koneckijem, te da je to glavni razlog za pauzu, koja će zasigurno rastužiti sve njezine fanove, piše 24sata.hr. 

Obožavatelji će biti posebno razočarani zbog ove vijesti pogotovo jer se Adele tek krajem prošle godine vratila na scenu poslije trogodišnje pauze koju je također uzela zbog sina.

Turneja joj završava u studenom i nakon toga planira se opet odmaknuti od karijere, a za pretpostaviti je da će se opet vratiti s novim albumom kao što je to i sada bio slučaj kada se na scenu vratila objavom albuma '25', koji je brzo postao najprodavaniji album u Americi i Engleskoj u 2015. godini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije