morao je doći

Zbog ove žene Rod Stewart se odmara na Jadranu, stalno mu je pričala o Hrvatskoj

Foto: Instagram
1/6
15.07.2020.
u 08:32

Nicole Artukovich, djevojka njegovog sina Liama stalno mu je pričala o domovini svog djeda i svoje bake u kojoj ona ljetuje svake godine.

Iduće godine na godišnji odmor dolazim na jedrenje po hrvatskoj obali. Moj sin je hokejaš i ima 23 godine, a njegova djevojka je iz Hrvatske. Nagovorila me da posjetimo hrvatsku obalu za koju kaže da je ljepša od francuske rivijere – rekao je prije tri godine Rod Stewart u razgovoru za hrvatske medije uoči svog koncerta koji je u Areni Zagreb održao u veljači 2018. godine.

Britanski roker svoje je obećanje ipak ispunio nešto kasnije i hrvatski Jadran upoznaje tek ovo ljeto. Dojma smo da mu se jako sviđa, jer na svim fotografijama od Dubrovnika do Skradina ovaj 75-godišnjak ne skida osmijeh s lica.

Djevojka zbog koje slavni glazbenik s obitelji ljetuje u Hrvatskoj je 26-godišnja Nicole Artukovich koja je već godinama u vezi s Rodovim sinom Liamom, a hrvatskog je podrijetla. Njezini baka i djed potječu iz mjesta Molunata koje se nalazi na samom jugu Hrvatske, a Nicole je rođena u Americi, baš kao i njezini roditelji.

Nicole je jedno od šestero djece Marka Nickolasa Artukovicha i Tine Artukovich, rođene Cvjetković , a njezini roditelji još imaju Lucy, Christinu, Anthonyja, Andreu i Amandu. Nicolin tata preminuo je prošle godine u studenom i ona mu često posvećuje objave na Instagramu i prisjeća ga se s puno ljubavi.

Mark i Tina Artukovich upoznali su se 1982. godine na hrvatskom pikniku. Vjenčali su se u Katoličkoj crkvi svetog Antuna 1984. godine i preselili se na Long Beach kako bi osnovali obitelj. Nicolini roditelji ostavili su traga u hrvatskoj zajednici, pomagali su u gradnji katoličke crkve sv. Antuna u Los Angelesu i bili su jako cijenjeni članovi ove zajednice. Mark je vodio građevinsku tvrtku u Los Angelesu koju je naslijedio od svog oca i bio je jako uspješan u svom poslu. Obožavao je svoju djecu i unuke, a volio je i Liama Stewarta koji ne skriva koliko obožava Hrvatsku i Hrvate. Već godinama dolazi u Hrvatsku, a uz Nicole postao je i navijač hrvatske nogometne reprezentacije za koju je navijao tijekom SP-a u nogometu 2018. godine.

– Volim Hrvatsku, igrali smo svim srcem – poručio je Liam nakon jedne od utakmica vatrenih na SP-u u Rusiji. Dubrovnik, Hvar, Komiža, samo su neke od omiljenih Liamovih i Nicolinih ljetnih destinacija, a nakon jednog od prvih posjeta Hrvatskoj Liam je u jednom intervju oduševljeno pričao o Hrvatskoj.

– To je jednostavno drukčiji stil života. Obitelj moje djevojke potječe iz Hrvatske, iz malog sela s nekih 70 stanovnika. Poznavala je sve u tom selu, to je bilo tako dobro. Otišli smo kod jednog čovjeka na večeru. Sve je uzgajao u vlastitom dvorištu. Luk, krumpir. Bilo je super to vidjeti i malo me spustilo na zemlju – rekao je.

Nicole na svojim društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz Hrvatske uz hashtagove koji su na hrvatskom i s ponosom ističe odakle vuče svoje korijene, a kada je i njezinu dečku Hrvatska  prirasla srcu sretno je zaključila: “Hvala Bogu da je i on zavolio Hrvatsku.” Nicole, njezina majka Tina i Stewarti plove hrvatskom obalom na luksuznoj jahti Ulysses koja ima 15 luksuznih apartmana, na njoj su 43 člana posade, a može primiti 66 gostiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije