Kate Beckinsale

Zanosna glumica prvi put pokazala kako zaista izgleda bez šminke

Profimedia
05.04.2019.
u 19:09

Zvijezda 'Pearl Harbora' i jedna od najljepših žena svijeta prema izboru časopisa FHM, Kate Beckinsale, pokazala je putem društvenih mreža svoju opuštenu stranu i objavila fotografiju bez trunke šminke, prenosi Tportal.hr. 

Englesku glumicu Bake Beckinsale navikli smo gledati dotjeranu od glave do pete. Ova zgodna brineta rijetko kada izlazi u javnost, a da nema smjelu modnu kombinaciju i prikladan make up. Zbog toga je njezina posljednja objava na društvenim mrežama mnoge šokirala i pozitivno iznenadila.

Foto: Instagram Asos

Naime, glumačka zvijezda objavila je fotografiju iz kupaonice na kojoj je taman izašla iz kade, a na licu nema ni trunke šminke. Brojni pratitelji brzo su zaključili da je bez uređivanja i dodatnih tretmana ova 45-godišnjakinja još ljepša. Do izražaja je došao njezin zaglađen i čist ten bez gotovo niti jedne bore.

Inače, zgodna brineta nedavno je ponovno postala aktualna u medijima jer je potvrdila svoju vezu s 20 godina mlađim komičarom Petom Davidsonom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije