IZNENAĐUJE PONAŠANJEM

Zabrinuti obožavatelji Britney Spears zvali policiju zbog njenog nestanka s Instagrama

Britney Spears
EDUARDO MUNOZ/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
27.01.2023.
u 08:54

Pratitelji su se toliko zabrinuli zbog njezinog nestanka s Instagrama da su zamolili policiju da provjeri je li sve u redu, jer su se bojali da je glazbenica možda u opasnosti.

Glazbenica Britney Spears (41) svojim ponašanjem posljednjih dana zabrinjava svoje pratitelje. Naime, Britney je ponovno obrisala svoj profil na Instagramu, a pratitelji su se toliko zabrinuli da su zamolili policiju da provjeri je li sve u redu. Iz policije su za TMZ rekli kako je glazbenica ugasila profil u srijedu te da su ih zvali obožavatelji koji su se bojali da je možda u opasnosti.

Policija je otišla do njene kuće i brzo ustanovila kako je s Britney sve u redu, ali, s druge strane, nisu otkrili s kim su točno razgovarali i tko im je to rekao. 

Inače, glazbenica često briše te ponovno pokreće svoj profil na ovoj društvenoj mreži. U posljednje vrijeme promijenila je i ime. Tako je prije nekoliko dana na njezinu profilu osvanulo da se zove River Red. Objavila je i niz videa i fotografija, a uz njih napisala i nekoliko nesuvislih rečenica. 

- Bila sam u kući svoje tete Suzy, napravili smo tri pite za darivanje na misi ove nedjelje!!! Čujem da muškarci više vole trešnje, a žene banane!!! U svakom slučaju... Vijest o tome da sam pripita je u vijestima, a zatim iskorištavam svoju prošlost jer je pametno da izgledam kao pomilovana žena koju možemo pogledati i reći awww!! Moj prijatelj iz susjedstva kaže da ću to plaćati do kraja života!!! Žao mi je, dragi prijatelju, ali ako ikad probaš moju pitu… - napisala je pokraj videa na kojem je plesala u minijaturnom topu. U idućoj objavi je napisala i kako je promijenila ime.

- Hvala ti, prijatelju iz djetinjstva, ne podcjenjuj snagu čistoće!!! Vidim je kroz sve. Ima tekućine i mokra je... Razigrana je i ima masu!!! Promijenila sam ime u River Red!!! Ipak, vatra je mjesto gdje osvjetljava. Možete buljiti u nju i skočiti ravno u nju bez imalo straha!!!! S*anje. Sada moram pronaći svoju vilicu - stavila je tada pokraj objave.

Nekoliko dana prije toga, pjevačica je iznenadila svojim ponašanjem u restoranu u Los Angelesu. Britney je na večeri bila sa suprugom Samom Asgharijem koji je ubrzo nakon što se ona počela neprimjereno ponašati izašao iz restorana. Pjevačicu su odmah počeli snimati obožavatelji, a još ju je više frustriralo kada je to zamijetila. Očevici tvrde da je počela vikati i pričati besmislice, te nitko nije mogao razumjeti što pokušava reći. Nakon incidenta oglasio se i njen suprug. Pojasnio je da nije napustio restoran već je otišao po automobil i vratio se po suprugu.

- Ljudi se malo previše uzbude kad je ugledaju pa je svi snimaju – rekao je te dodao da je snimanje bilo okidač njezine frustracije te da su restoran napustili zbog previše pozornosti.

- Ne vjerujte svemu što pročitate na internetu - zaključio je.

Svojim ponašanjem brine obožavatelje te mnogi nagađaju da njezino mentalno zdravlje nije najbolje, a zbog golišavih izdanja često se našla na meti kritika i zlobnih komentara zbog kojih je ranije i brisala svoje profile na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?