uživanje s djecom

William i Kate otišli na otok na kojem ljetuju samo najbogatiji

Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
25.07.2018.
u 08:47

Vojvoda od Cambridgea i njegova supruga otputovali su s tromjesečnim princom Louisom, princezom Charlotte (3) i princom Georgeom (5) privatnim zrakoplovom na karipski otok Mustique

Nakon što su posljednjih nekoliko mjeseci imali mnogo obveza, princ William (36) i vojvotkinja Kate Middleton (36) odlučili su se opustiti i s djecom otići na prvi zajednički godišnji odmor. Lokacije koje članovi kraljevske obitelji posjećuju tijekom medenog mjeseca i odmora, ne iznose se u javnost. Skrivaju se detalji od medija kako im se ne bi narušila željena privatnost, prenosi 24sata.hr. 

Britanski 'Elle' je ipak otkrio da su vojvoda od Cambridgea i njegova supruga otputovali s tromjesečnim princom Louisom, princezom Charlotte (3) i princom Georgeom (5) privatnim zrakoplovom na karipski otok Mustique.

Navodno su tijekom ukrcavanja na aerodromu u St. Luciji s njima bili i roditelji vojvotkinje Kate Middleton, Carole (63) i Michael (69), koji su im se pridružili kako bi im pomogli oko čuvanja djece.

Destinacija na koju su se uputili je manje poznata javnosti i udaljena je oko 160 kilometara od Barbadosa. Otok je okružen tirkiznim morem, a na njemu su pješčane plaže.

Ovu lokaciju većinom biraju članovi kraljevske obitelji i najbogatiji ljudi svijeta koji žele imati svoju privatnost. 

Kate i William ovaj otok su posjetili već dva puta. Prvi put prije šest godina kao bračni par, zatim dvije godine nakon sa svojim prvorođenim sinom Georgeom koji je tada imao samo godinu dana. Skoro svake zime, tamo se dolaze opustiti i vojvotkinjini roditelji. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije