88. dodjelu Oscara

Will Smith se pridružio supruzi. I on propušta dodjelu Oscara

'BERLIN, GERMANY - MAY 14:  Will Smith arrives for the Men In Black 3 Germany Premiere at O2 World on May 14, 2012 in Berlin, Germany.  (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)'
Foto: 'Andreas Rentz'
21.01.2016.
u 18:26

Hollwoodski glumac Will Smith najavio je da neće ići na 88. dodjelu Oscara, par dana nakon što su isto objavili njegova supruga Jada Pinkett Smith i redatelj Spike Lee koje je razočarani nominacijama, u kojima su tamnopute filmske ličnosti izostavljene iz glavnih kategorija, prenosi Prvi.tv

Smith je, gostujući u emisiji "Good Morning America", kazao da je sa suprugom Jadom raspravljao o tome i da su se složili da im je neugodno "stajati tamo i reći ovo je u redu".

Ovo je već druga godina zaredom da nijedan tamnoputi glumac, glumica niti redatelj nisu nominirani u glavnim kategorijama.

Neki su prognozirali da bi Smith zbog uloge u filmu "Concussion" mogao biti nominiran za prestižnu nagradu, koju će 28. veljače dodijeliti Akademija filmskih umjetnosti i znanosti, ali ipak nije.

On je dvaput bio nominiran za Oscara i to za ulogu boksača Muhameda Alija u filmu "Ali" 2001. godine i 2006. za ulogu u drami "The Pursuit of Happyness".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije